Wij zijn bereikbaar van Maandag t/m Zaterdag : 08.30 tot 20.30 Vloetstraat 2, 5408 PH VOLKEL
06 - 29500797 of 06 - 30156503

Over ons

Auto Euro is een no-nonsense bedrijf en dat is precies zoals wij het willen!

Door onze no-nonsense formule zijn wij in staat om u onze auto’s aan te bieden tegen de scherpste prijzen met alleen die opties die U belangrijk vind.

Alle auto’s die wij aanbieden worden netjes gepoetst, eventuele kleine krasjes worden netjes weggewerkt. Garantie en onderhoud is mogelijk, in overleg en eventueel tegen een meerprijs.
Wij werken op deze manier omdat wij van mening zijn dat wij niet voor u kunnen bepalen wat u belangrijk vind en waar u waarde aan hecht.
Die keuze is aan u!

Bij de meeste garages zijn zaken zoals garantie en onderhoud al vooraf al in de prijs doorberekend. U betaalt dus bij voorbaat voor zaken waarvan u wellicht geen gebruikt gaat maken of die u helemaal niet nodig vindt of overbodig acht. En misschien stoort u zich wel helemaal niet aan dat kleine krasje? In plaats van hier een meerprijs voor te betalen.
Wij doen hier niet aan mee: U koopt de auto als het ware netto van ons, daar staat de auto – dat is de prijs, en voor de opties die u wenst betaalt u een geringe meerprijs.
Dat vinden wij kiezen!

Als u elders een auto koopt waar standaard garantie op zit is de prijs voor deze garantie dus reeds in de verkoopprijs verwerkt. Wij vinden deze “verplichte” garantie overbodig.

Wilt u desondanks toch dat stukje extra zekerheid? Dan kunt u dit afkopen in de vorm van garantie. U betaalt dus een meerprijs maar daar tegenover staat wel dat u garantie heeft. Wellicht klinkt u dit wat vreemd in de oren maar elders is het niet anders.
Alleen bij ons kiest U!

No-nonsense dus en met UW wensen als uitgangspunt zijn wij u graag van dienst.

Auto Euro Uden is de leverancier van uw nieuwe occasion, wij leveren zelf echter geen onderhoud, reparaties en APK. Voor alle technische zaken en eventuele reparaties van uw auto verwijzen wij graag naar Autoservice Daverveld. Zij zijn in hetzelfde pand gevestigd als Auto Euro Uden en helpen u hierbij graag verder.

Auto Euro Uden