Wij zijn bereikbaar van Maandag t/m Zaterdag : 08.30 tot 20.30 Vloetstraat 2, 5408 PH VOLKEL
06 - 298 919 86 of 06 - 237 962 86

Garantie

Occasion Garant Plan (OGP)

Aanschaf en onderhoud van een occasion gaan vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staan wij in voor de kwaliteit van onze auto’s, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Occasion Garant Plan beperkt dit risico aanzienlijk.

Wij leveren al onze occasions standaard zonder garantie, maar hebben voor het de aankoop van extra garantie een samenwerking met het Occasion Garant Plan van Autotrust. U kunt dan tegen een meerprijs garantie op uw auto kopen voor 6 of 12 maanden. Autotrust biedt een flexibele en snelle claimafhandeling aan.

Na aankoop of onderhoud van een occasion wordt het Occasion Garant Plan direct voor u geactiveerd en het garantiecertificaat voor u opgesteld. Bewaar alle documenten goed, u hebt deze nodig op het moment dat een mankement voordoet.

Meer informatie over het Occasion Garant Plan kunt u lezen in de folder die wij bij ons op kantoor hebben liggen of op de website van Autotrust.
Autotrust is een dochteronderneming van de ANWB.

Garantie